fredag 10. juli 2009

Kort om spor 2

Det var så gøy å gå spor i går - så jeg måtte bare gjøre det en gang til i dag. Vi skal jo egentlig trene på freestyle øvelser, men det kan vi gjøre seinere i kveld. Maya er langt fra mett enda:)

I dag gikk jeg et litt lenger spor, og med åtte pinner som i går. Jeg startet med å sette Maya 90 grader på sporet, og hun tok sporoppsøket veldig bra, og fortsatte riktig vei. Hun virket enda sikrere i dag enn i går på hvor hun skulle gå - hun mistet ikke sporet så ofte. Jeg går ikke så masse rett fram når jeg går spor, men mer variert, og med noen 90 graders vinkler. Dette begynner hun å takle veldig bra. Det var mye lyng der vi gikk, og hun gikk med hode noe høyt, men det tror jeg var pga at det var fuktig og det var litt kort tid siden sporet ble lagt. Neste gang skal sporet få ligge lenger.

Lengden på lina fra Maya til meg var lenger enn den har vært før, og veldig variabel på grunn av varierende terreng. Det gikk greit med litt mer lengde på lina, men ved et par anledninger når jeg holdt litt stramt i lina stoppa Maya nesten opp. Jeg vil lære henne gradvis å trekke hardere og hardere når hun er sikker på retningen.

Da vi var ferdig kunne jeg telle sju pinner, men det hadde gått med åtte belønninger. Hun fant altså alle pinnene i dag også:)

1 kommentar:

Charlotte sa...

Hei!

Rundering i Maridalen på lørdag. Oppmøte v Maridalen Kirke kl 11. :-)