mandag 6. april 2009

Blæh

Kommer nettopp inn fra en liten treningsøkt utenfor huset, og er en smule fortvilet. All den fine treninga vi hadde i februar og mars, med full gass, og gira hund er liksom blitt litt borte. Maya ligger helst i sofaen og slasker, trener gjerne litt inne, men ute er det dårlige greier. Hun er med, men har skikkelig sirup i baken. Så utrolig kjedelig og frustrerende. Tror vi må få oss en hund til!!!

5 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Løpetid på gang eller?

Du har min største medfølelse ang siruphund. Det er så til de grader lite inspirerende å trene med :O(

Men kanskje det har vært mye trening/terping i det siste? Hva med en pause? Eller trene noe helt annet tullball bare for "skøy"? ;O)

Lillian Sundseth sa...

Huff, da!Vi får sørge for å ha det morro når vi skal trene onsdag kveld!!! Gleder meg til å komme på besøk!

Kristin Forså sa...

Det er nok langt fra løpetid desverre, og tror ikke vi har trent for mye heller....ho blir bare daffere jo mer ho får slappe av.... Men, men....satser på å få snudd det etterhvert. Hun må vel få lov til å ha dårlige perioder hun også. Kanskje det hjelper å trene litt andre ting, som du sier Kari-Anne. Og kanskje skal hun få sitte mye i bilen å se på andre trene, og bare få komme ut bittelitt innimellom....hmmm.... Gleder meg iallefall til onsdag:)

Camilla sa...

Er nok bare å skaffe seg en til ;-)

Anonym sa...

Slutt å tull. Du har en kjempehund, og får IKKE lov til å kjøpe flere hunder på MANGE år ennå. Tren kortere økter og sjekk TKFF´ene dine så løser alt seg skal du se :-)