mandag 11. mai 2009

2. samling instruktørkurset

I helgen, fredag til søndag, har vi vært i Uddevalla på andre samling på instruktørkurset. Eva Bertilsson og Emilie Johnson - Vegh var helgens instruktører. Og for en helg!!!

Fredag og lørdag var det TAG teach som stod på planen. Gjennom et veldig bra foredrag, og masse praktisk trening lærte vi hvordan vi kan bruke TAG teach. Blant annet fikk vi trening i å dele opp oppgaver i små biter, definere TAG punkter, gi instruksjoner og gjennomføre flere øvelser. Det var lett å se nytten i å utføre TAG teach og å tenke TAG. Dette kommer jeg til å ha i bakhodet uansett hva det er jeg skal lære bort!

Søndagen var viet til agility. Kjempegøy!!!! Vet ikke helt hvordan vi skal få tid, men jammen har jeg lyst å lære mer agility. Vi fikk innblikk i metoder, grunnferdigheter, handlingssystemet og mye mer. Kjempekult!!

Til helgen er det rundering og spor som står på planen. Gleder meg:)

5 kommentarer:

Zanto'en sa...

Hei på deg og takk for sist!
TAG var utrolig morsomt! - Og du fikk heelt rett; Agility også...*sukk* Men, jeg skal klare å holde meg i skinnet til de 5 aktivitetene Zanto og jeg har, og ikke begynne med ennå flere...*tror jeg tralala...* ;-D
Kos dere masse med rundering til helgen - høres knall ut - blir dessverre lang tid mlm gangene på oss nå for tiden :-(
Sees om noen uker! Klem klem
Psst: Håper du er bedre og at forkjølelsen har gitt seg!

Kristin Forså sa...

Hehe....tenkte dere kom til å like agility dere også ja. Var en kjempegøy helg alt sammen. Gleder meg allerede til neste helg. Det går jammen meg fort dette her!!!

Lene , Fride og Kira sa...

høres veldig bra ut :) Litt misunnelig på dere som går på instruktør-kurset, men jeg får komme på kurs hos dere senere!
Tagteach er veldig spennende. jeg har tagteach-kurs for rytterne mine her hver vinter -hvor målet er å bedre sitsen på hesteryggen -ogh det funker skikkelig bra!
- og agility er kjempe-moro! planlegger lage med egen bane her hjemme -så da blir dere nok invitert!

Kristin Forså sa...

TagTeach i ridning må jo være perfekt - skulle ønske det var det da jeg gikk på rideskolen. Kanskje jeg må ta meg en tur til deg for litt "tagging":)

Nina sa...

Sender du meg meil.adressen din er du snill?
Min adresse er nibiei@hotmail.com