søndag 24. mai 2009

Kort oppsummering av dagens trening

Vi har vært på Eggemoen i dag og trent innkalling med stå, meldingstrening og gått et spor.

- Vi kjørte to "stå" fra medhjelper på kort avstand. Deretter kjørte vi to med lang avstand. Fornøyd med alle repitisjonene - det virker som det blir litt kjappere stå når belønningen bak er mer aktiv.

- Vi kjørte 3x2 økter med meldingstrening. De to første øktene var med løsbitt. Figuranten var rundt 40 m ute og skjult. Disse meldingene gikk veldig fint. Siste økt kjørte vi med bringkoppel. Hun tok bringkoppelet fint, noe slurvete utgangsstilling, men den ble godkjent. Hun tygde også mye mer på bringkoppelet når hun skulle inn i utgangsstilling. Det var tydelig at dette var litt nytt, men jeg synes det var en grei økt. Videre trening av meldingstrening blir 1. bringkoppelmelding og 2. figruant på begge sider (med løsbitt). Skal trene dette separat foreløpig.

- Sporet var på 100 m kanskje. Fem pinner. Hun fikk mye hjelp på den ene pinnen, men fant resten sjøl. Hun sporer veldig mye roligere nå når vi bruker pinner, så jeg må passe på å bruke bra nok belønning. Ellers var hun litt vimsete i dag, men gikk sporet ganske greit likevel.

2 kommentarer:

Kari-Anne Undlien sa...

Flink du er å oppdatere i bloggen om dagen, Kristin! :D

Skulle gjerne vært med dere på Eggemoen idag, men samboer kom hjem i går etter ei uke borte, så veldig fint å tilbringe søndagen sammen med han før hverdagen kaller ;o)

Zanto'en sa...

Så FLINK dere er til å trene, planlegge og utføre! Er imponert! Veldig kjekt å få lese om treningen deres i bloggen - helt enig med Kari-Anne; så flink til å oppdatere bloggen om dagen :oD

Blir spennende å høre om du har fått løst det med meldingen - jeg har ikke begynt med den ennå....bør vel egentlig bare sette i gang, hadde jo vært kjekt å fått sydd det sammen en gang anno 2009 ;o) Klem klem